Ring til os på 96 94 55 00

Mikroblæsning

Mikroblæsning er en fantastisk teknik, der kan give forskellige emner og værktøjer en meget bedre overflade, længere standtider og forbedrede slip egenskaber. Metoden er udviklet af det schweiziske firma IEPCO AG, og erstatter glasblæsning.

Forbedring af overflader med mikroblæsning

I teknikken bruges et tørt, mikroskopisk pulver fremstillet af kunstrubin, som sprøjtes mod emnets overflade ved højt tryk. Det fjerner små urenheder, rester fra hærdning og andre efterladenskaber fra tidligere bearbejdning, som resulterer i en renere og glattere overflade med en bedre R(a) værdi. En anden fordel ved mikroblæsning er, at tolerancer og mål på emnet bibeholdes, hvilket betyder, at blandt andet kanter og hjørner ikke forringes.

Hvor kan mikroblæsning anvendes?

Mikroblæsning er en velegnet metode til forbedringer af overflader, slibning, boring, gnistning og fræsning, samt efterbehandlinger af en række produkter, som f.eks.

Elektroder

Stanse- og formværktøjer

Plastforme

Trykstøbeværktøjer

Værktøjer med slip-let overflader
Hårdmetalforme og -værktøjer
Detaljer som smalle spor, huller, gravering, fordybninger m.m.

Uanset om der er tale om brugte eller nye emner, vil resultatet af behandlingen blandt andet være en bedre overflade og længere standtider.

Vi tilbyder professionel mikroblæsning af høj kvalitet til dit projekt

Hos GK-Trådgnist har vi stor erfaring med mikroblæsning og kan hjælpe dig med at opnå den ønskede overfladekvalitet på dine produkter. Vi råder over to maskiner, der kan klare en lang række emner i forskellige former og størrelser. Blæsekammeret på maskinerne har følgende størrelse: X = 750 mm, Y = 500 mm og Z = 220 mm, og kan derfor klare både store og små produktioner. Vores teknikere er højtuddannede og har stor erfaring med at anvende denne teknik til at forbedre emners overfladekvalitet og forlænge deres levetid. Du er derfor garanteret et tilfredsstillende og professionelt resultat – hver gang.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores faguddannede personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, uanset om du har brug for værktøjsfremstilling, vedligeholdelse af eksisterende værktøjer, trådgnistning eller andet.