Ring til os på 96 94 55 00

Trådgnistning (EDM)

Trådgnistning er en vigtig proces inden for præcisionsbearbejdning af forskellige metalemner. Det er en fremstillingsproces, hvor der anvendes elektrisk udladning for at fjerne materiale og skabe det ønskede resultat.

Trådgnistning - en kernekompetence siden 1986

Som vores firmanavn antyder, er trådgnistning en af vores kerneområder. Vi har en lang historie inden for området, og har siden 1986 været leverandør og underleverandør med trådgnist til industrien. Vi har derfor stor erfaring og knowhow i forbindelse med fremstilling af emner, hvor høj præcision er påkrævet, såsom stempler og snitplader i hærdet stål til produktionsmaskiner.

Moderne og opdateret produktionsapparat med 4 trådgnist-maskiner

Vi er stolte af vores topmoderne produktionsapparat, som består af fire trådgnistmaskiner, inklusiv vores seneste tilføjelse, Agiecut Progress V2, som blev implementeret 2022. Med vores trådgnist-maskinpark er vi i stand til at bearbejde en bred vifte af emner i forskellige materialer og størrelser med en høj grad af nøjagtighed og præcision.

 

Vi har stor ekspertise i at trådgniste i forskellige materialer som hærdet stål, messing, kobber og aluminium, og med den seneste udvidelse, er vi i stand til at bearbejde et stort område helt op til følgende mål: 800x550x525 mm.

Et professionelt og nøjagtigt resultat - hver gang

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vores dedikerede team af specialister er uddannet og trænet i brugen af trådgnist-maskinerne, og leverer et 100% tilfredsstillende resultat hver gang. Vi tilbyder vores kunder rådgivning og assistance i hele processen, lige fra design til færdigbearbejdet produkt.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores faguddannede personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, uanset om du har brug for værktøjsfremstilling, vedligeholdelse af eksisterende værktøjer, trådgnistning eller andet.