Ring til os på 96 94 55 00

Værkstøjs­fremstilling

Velkommen til GK-Trådgnist – et moderne metalværksted og værktøjsfabrik
Vi er specialiserede i fremstilling af værktøj til industri og produktionsmaskiner. Vores team af værktøjsmagere har stor ekspertise i at fremstille værktøjs-specialdele og specialemner til en bred vifte af formål.

Hvilke typer værktøj laver GK-Trådgnist?

Vi har erfaring med alle former for snit og stans, og kan fremstille værktøjer i forskellige størrelser og kompleksitetsniveauer. Med vores ekspertise og erfaring kan vi imødekomme dine specifikke behov og krav, uanset hvilken type værktøj du har brug for.
Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af værktøjer, herunder:

Stanseværktøjer
Bukkeværktøjer
Følgesnitværktøjer
Optræksværktøjer
Og meget mere!

Skræddersyet værktøjsfremstilling i tæt samarbejde med vores kunder

Hos GK-Trådgnist tror vi på, at samarbejde er nøglen til succes. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og krav til værktøjsfremstilling.
Vi starter med at fastlægge dine behov og krav, og udarbejder herefter et oplæg og et uforpligtende tilbud. Har du et emne eller en tegning af et, tager vi gerne udgangspunkt i det.

 

Når alle detaljer er på plads, påbegynder vi konstruktionen af værktøjet. Vores konstruktionsproces er fleksibel, og tilpasses altid sagens kompleksitet i tæt samarbejde med dig som kunde. Vi sørger for at holde dig opdateret og involveret i processen, så du altid er i kontrol.

 

Hos GK-Trådgnist går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Derfor bliver alle vores værktøjer afprøvet og kvalitetstestet inden afleveringen. Vi tester og afprøver enten værktøjet i vores egne pressere eller direkte i dit produktionsapparat, indtil du er 100% tilfreds med resultatet.

Fremtidssikret værktøj

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have et produktionsapparat, der er så drift stabilt som muligt. Derfor lægger vi stor vægt på efterfølgende service og vedligeholdelse af dit værktøj, så du altid føler en høj grad af sikkerhed. Vi gør det nemt for dig, så du kan fokusere på din forretning, mens vi sørger for dit værktøjs vedligeholdelse.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores faguddannede personale står klar til at rådgive og hjælpe dig, uanset om du har brug for værktøjsfremstilling, vedligeholdelse af eksisterende værktøjer, trådgnistning eller andet.